Κερδίστε χρήματα online | Πληροφορίες πληρωμής Κύπρος

Πληροφορίες πληρωμής Triaba Κύπρος - Πόσα χρήματα θα κερδίσετε για να απαντήσετε τις έρευνές μας ;

Θα ανταμειφθείτε για κάθε έρευνα που ολοκληρώνετε. Το ποσό των χρημάτων που θα λάβετε εξαρτάται από το μήκος και το είδος της έρευνας. Η τιμή μπορεί να κυμανθεί μεταξύ 0.10 και 2.30 ευρώ ή και περισσότερο. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, η ανταμοιβή θα εμφανιστεί στο πάνελ σας, όπου μπορείτε να βρείτε το ολικό ποσό που έχετε μαζέψει και να το μεταφέρετε στο λογαριασμό σας στο  PayPal.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μεταφορά χρημάτων στο λογαριασμό σας αμέσως μόλις μαζέψετε το ποσό των € 10 στο λογαριασμό σας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να υποβάλετε την αίτηση για τα χρήματά σας το συντομότερο δυνατών. 

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal, το PayPal θα ρυθμιστεί αυτόματα και θα σας σταλούν οι λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να συνδεθείτε, μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς (το PayPal θα χρησιμοποιήσει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ως «τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού σας»).

Η μεταφορά των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί στον διαδικτυακό λογαριασμό σας στην PayPal μεταξύ 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Για τα νέα μέλη, η πρώτη πληρωμή  θα ολοκληρωθεί έπειτα από 10 εργάσιμες ημέρες.

Είναι ασφαλές και εύκολη η χρήση του online λογαριασμού σας στο PayPal, επιπλέων σας προσφέρει την πιθανότητα εκπτώσεων και προσφορών από τα καταστήματα που συνδέονται με το PayPal ή την μεταφορά των χρήματων στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Με τον λογαριασμό σας στο PayPal μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια και ευκολία με VISA, Mastercard, Diners και σε απευθείας σύνδεση με την τράπεζά σας σε εκατοντάδες online καταστήματα. Δηλαδή δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας σε κάθε online συναλλαγή και παίρνετε εκπτώσεις και προσφορές από τα καταστήματα που συνδέονται με το PayPal. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal, το PayPal θα ρυθμιστεί αυτόματα και θα σας στείλουμε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να συνδεθείτε, όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά. Το PayPal χρεώνει ένα 2% για τέλη διαχείρισης για τη μεταφορά χρημάτων στο λογαριασμό σας στο PayPal.