Triaba.com je norveška kompanija koja se fokusira na dostavljanje anketa u saradnji sa Cint AB. Triaba je član AMA (American Marketing Association), podržava i pridržava se AAPOR kodeksa (American Association for Public Opinion Research) i sledi ESOMAR-ov kodeks ponašanja. Triaba je takođe član Norsk Markedsanalyse Forening-a (Norveško društvo za analizu tržišta).

Digital Insights Gathering Platform:

Triaba je deo Cint Digital Insights Gathering Platform-a. Digital Insights Gathering Platform, poznatiji kao Cint OpinionHUB/Panel Exchange, spaja pitanja i odgovore iz svih delova sveta formirajući jedinstveno transparentno tržište uvida. Kompanije dolaze na platformu kako bi uspostavile online grupe potrošača, preduzeća i specijalizovanih zajednica kojima mogu pristupiti istraživači tržišta. Za više informacija, poseti www.cint.com.

Kvalitet podataka:

Da bismo osigurali kvalitet na panelu, koristimo GeoIP i Captcha:

1. GeoIP; MaxMind (www.maxmind.com)
2. Captcha: reCaptcha (www.google.com/recaptcha)
Za više informacija o kvalitetu, poseti stranicu našeg partnera Cint.com.

Članstvo:

Triaba podržava i pridržava se AAPOR kodeksa i ESOMAR-ovog kodeksa ponašanja. Član je i Norveškog društva za analizu tržišta (Norsk Markedsanalyse Forening).

Kontaktne informacije za Triaba-u

Ako imaš bilo kakvo pitanje, kontaktiraj nas:
Support(at)triaba.com ili poštom Triaba.com, c/o Frode Lorentzen, Lyngveien 2b, 1433 Ås, Norveška.

Odgovori na najčešće postavljena pitanja se nalaze u sekciji za FAQ na našem vebsajtu.Takođe možeš postaviti pitanje i na našoj Facebook stranici ili na blogu Mytriaba.

Podrška članovima:

Pitanja o anketama, nalogu ili plaćanju? Kontaktiraj Cint-ovu podršku članovima: https://cint.zendesk.com/hc/en-us/ .

Takođe možeš da posetiš i Cint Panelis FAQ za odgovore na najčešće postavljena pitanja: https://cint.zendesk.com/hc/en-us

Takođe se možete obratiti Triabi za pomoć: support(at)triaba.com

Ako ti treba pomoć od strane Triaba-e, pošalji nam imejl na support(at)triaba.com