Γίνεται μέλος της Triaba σήμερα! Αμειβόμενες Έρευνες Κύπρος

Συνδεθείτε με το Triaba στήν Κύπρος και λάβετε Αμειβόμενες Έρευνες στο διαδίκτυο. Εδώ μπορείτε να συμμετάσχετε στο Πάνελ Ερευνών Triaba. Εγγραφείτε και αρχίστε να κερδίζετε επιπλέον χρήματα με τις Αμειβόμενες online Έρευνες !

Θα λάβετε την πρώτη πληρωμένη σας έρευνα λίγο μετά την εγγραφή των στοιχείων σας στην αντίστοιχη φόρμα εγγραφής μας. Οι έρευνες θα αποσταλούν στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε και θα είναι προσβάσιμες από την πρώτη στιγμή που θα εγγραφείτε. Ως εκ τούτου θα μπορούσατε να λάβετε μια πρόσκληση αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε την πρώτη σας έρευνα μέσα σε δύο ή τρεις εβδομάδες. Εξαρτάται, πάντα, από τα στοιχεία του προφίλ σας και τις τρέχουσες ανάγκες των οργανισμών.

Ενδιαφερόμαστε για το απόρρητο των δεδομένων σου. Κοινοποιώντας τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σου, θα έχεις ευκαιρίες έρευνας που άπτονται των ενδιαφερόντων σου, θα βοηθήσεις στη βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών και θα ανταμειφθείς για τη συμμετοχή σου. Η Triaba συλλέγει Προσωπικά Δεδομένα αποκλειστικά για σκοπούς έρευνας αγοράς.

 

 

 

Το Triaba είναι ένα μέρος της CINT Digital Insight gathering Platform και όλα τα πάνελ μας είναι κατασκευασμένα σε συνεργασία με την CINT ΑΒ.